Timemanagement voor professionals

Bewust omgaan met je tijd
Een willekeurige dag. Je komt aan op je werk, een collega rent al door de gang en roept “goedemorgen” in het voorbijgaan. Het is vijf voor negen. Je opent de mailbox, 23 ongelezen mail. Het eerste overleg begint over vijf minuten. Je beantwoord nog even snel een e-mailtje, loopt nog even langs het koffiezetautomaat. Een collega vraagt hoe het gaat. Je antwoord: “Ja, prima! Druk, druk, druk, je kent het wel.” En zo vliegt de dag voorbij, van overleg, naar overleg, via gemiste oproepen richting een overlopende mailbox. Geleefd door je werk, maar eigenlijk niet gedaan wat je ’s ochtends onder de douche had bedacht. Herkenbaar? Wees gerust. Omgaan met werktijd kan je leren. Begrijp je zelf en je tijd van werken, boek zo meer resultaat en werk met meer plezier. Werk is ook leven en verdient op zijn tijd een moment van reflectie om een zinvolle bijdrage te leveren aan je organisatie en je leven.

Wat neem je mee terug?
Zelfinzicht en inzicht in je werk zijn de bouwstenen om de tijd naar je hand te zetten en meer te bereiken, met minder energie. Deze tweedaagse training geeft verdieping op het wezen van tijd en wat tijd voor jou kan betekenen. Wat past bij jou als professional of manager en hoe zet jij de tijd naar je hand?

Thema’s in deze training:
kloktijd en kairos-tijd | aandachtsmanagement | mindful | breinleren | doelen en dagritme

 

Alle info op een rij? Klik hier en ontvang een handig overzicht in je mail.

Klik hier om je aan te melden. Je ontvangt van ons een bevestiging.

Tijdsduur
Twee dagen training (tussenliggend twee praktijkweken) met een voorbereidende opdracht vooraf.

Trainingsdata 2019
maandag 17 juni + 1 juli | Utrecht e.o.
maandag 23 september + 7 oktober | Bergen e.o.
maandag 4 november + 18 november | Utrecht e.o.

Investering
€ 750,- per deelnemer. De prijs voor deze tweedaagse training is inclusief verblijfsarrangement (koffie/thee en lunch) en trainingsmateriaal.