Teamcoaching

Nieuwsgierig naar de ontwikkelmogelijkheden van jullie team? Wij ook. Thema’s die kunnen leven: betere en open communicatie, elkaar durven aan te spreken of ‘gewoon’ betere samenwerking. Met teamcoaching helpen we jullie stappen te maken. Samen leren en organiseren.

 

Management drives

Een vraag naar teamcoaching kan ook heel gericht zijn; bijvoorbeeld omdat jullie al weten dat jullie aan de gang willen gaan met management drives. Binnen onze organisatie werken wij met gecertificeerde trainers in de methodiek van management drives. We vertellen jullie er graag meer over. 

MBTI

Er zijn ook organisaties waar gewerkt wordt met de methode van MBTI om ieders werkvoorkeuren constructief te kunnen inzetten bij de samenwerking in teams of afdelingen. Ook voor MBTI bieden we ervaren en gecertificeerde trainers.

Zelfsturing en visie

Net zoals we ook groepen begeleiden bij zelfsturing of visiebepaling. Het is ons vak om jullie behoefte te vertalen in een programma. We doen dat op een creatieve wijze; altijd maatwerk. Wij creëren trainingen vanuit onze ruime ervaring. Deze staat omschreven in onze menukaart. Met verschillende ingrediënten bouwen we de training die specifiek bij jullie past. Meer weten? Vraag hier onze brochure aan: the team works.

We geven hier alvast enkele voorbeelden van dit soort ontwikkelvragen. Teamontwikkeling kan de vorm hebben van coaching, begeleiding of training. Naast onze menukaart, hebben we natuurlijk ook onze specialiteiten, die we op aanvraag ook graag uitserveren. Meer weten? Wij nodigen onszelf graag uit voor een nadere kennismaking. Bel 072 589 1 589 of mail naar bureau@looftrainingen.nl.