Over Loof

Organisaties ondersteunen om bewuster te leren en het begeleiden van teams zit in onze genen. Loof komt voort uit de Volkshogeschool Bergen. Hier ligt de kiemcel van onze voorliefde voor leren en het begeleiden van teams en organisaties. In de meer dan 70 jaar bestaansgeschiedenis hebben onze mensen een veelheid aan organisaties en teams begeleid.

Hoe wij zelf leren

Binnen ons bureau maken we regelmatig tijd om samen te scholen. We staan stil bij hoe we samen leren, samen werken en ons bureau organiseren. In het Loofhuis van nu brengen we al onze experimenten en lessen samen. Van andere besluitvormingsmethoden, tot zelforganisatie. Deze persoonlijke ervaring helpt ons in het begeleiden van andere organisaties.

Kennismaken

Loof biedt een ervaren groep trainers, coaches en adviseurs. Naast ervaring, is de persoonlijke klik ook essentieel. Daarom maken wij graag kennis met u om te verkennen hoe we samen het ‘leren en organiseren’ in uw organisatie kunnen versterken. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek: 072 589 1 589  of bureau@looftrainingen.nl.