Maatwerk

Stilstaan en samen leren

De organisatie in beweging krijgen. Samenwerking anders organiseren, vanwege nieuwe inzichten of simpelweg vanuit de noodzaak beter in te spelen op de markt. Andere vragen leiden tot nieuwe behoeften; zoals klantgerichtheid, zelfsturing, autonomie, flexibiliteit en talentontwikkeling. Wat de benodigde verandering ook is, je staat voor de uitdaging om het bekende patroon te doorbreken en anders te leren organiseren.

Wij merken regelmatig dat meer van hetzelfde niet langer werkt en dat managers en medewerkers zoeken naar hoe het anders kan. Onze ervaren trainers en adviseurs hebben oog voor de kracht die er al aanwezig is. Van hieruit helpen wij organisaties en teams een stap te maken. Een stap vooruit die ergens toe leidt, ook als wij weer weg zijn. Het fundament hiervoor ligt in de wijze waarop mensen samen kennis maken, samen bewust leren. We gebruiken hiervoor nieuwe methodes en inzichten, zoals deep democracy, holocracy en agile werken, maar dan wel zonder het jargon en gepatenteerd receptuur. Dat leidt maar af van de bedoeling en de voordelen.

Afgestemd op jullie organisatie

Wat voor de een werkt, werkt niet perse voor de ander. Daarom zijn onze trajecten voor teams en organisaties altijd maatwerk, met toegesneden oplossingen en methoden. Meer weten? Wij nodigen onszelf graag uit voor een goed gesprek. Bel 072 589 1 589 of mail naar bureau@looftrainingen.nl.